Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2022 08:46 - Как Потокът На Парите Създаде Едно Световно Правителство
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 973 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.01.2022 08:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Как Потокът На Парите Създаде Едно Световно Правителство

image
HAF
8 Януари 2022 Г


https://humansarefree.com/2022/01/money-created-the-one-world-government.html?fbclid=IwAR1tXYkXzHrelxmFSoKpZdkZuUy46axjoip0BIiPu8cg5TOwxauL9mGlwfg

„Благодарни сме на The Washington Post , The New York Times , Time Magazine и други страхотни публикации... [за] техните обещания за дискретност в продължение на почти четиридесет години... [т]работата сега е много по-сложна и подготвена да тръгне към световно правителство... Наднационалният суверенитет на интелектуален елит и световни банкери със сигурност е за предпочитане пред националното самоопределение практикуван през миналите векове." 
Дейвид Рокфелер към Тристранната комисия, 1991 г.
image

Изображение: Дейвид Рокфелер (среща през 1976 г. с иракски банкери по време на посещение в Бахрейн) мечтаеше за едно световно правителство чрез банкиране. Снимка от Hashmoder. CC BY-SA 4.0 .

 

Това изявление, направено преди тридесет години, означава, че заговорът за смяна на нашата Конституционна република е започнал четиридесет години преди това – 1951 г. – със съдействието на уважавани журналисти. Седемдесет години съгласувани усилия да оставим Ние, хората в тъмното. (Вероятно е повече от сто години.)

Джеймс Уорбърг, финансов съветник на FDR и част от банково семейство, което можеше да спечели финансово от световното правителство, свидетелства през 1950 г. пред подкомисия на Конгреса на Сената, че „Ще имаме световно правителство, независимо дали ви харесва или не, чрез завоевание или съгласие. ”

Това оставя ние, хората, пред два големи въпроса: как се случи това и какво можем да направим, ако някоя от тези две опции е неприемлива за американския народ?

 

Този проблем е с нас, откакто Джордж Вашингтон встъпи в длъжност през 1789 г. Малък кадър от взаимосвързани банкери вече беше добре установен в Англия, Франция, Австрия, Германия и Италия.

Тези банкери се възползваха от хаоса, нарастващ от отхвърлянето на римокатолицизма и социалния разпад и яростната омраза, израснали от протестантската реформация, като финансираха и двете страни (чрез държавен дълг) на многото произтичащи войни и революции и след това финансираха мира. после.

Печалбите бяха огромни. Докато Европа преминава през революционните сътресения от 19-ти и началото на 20-ти век, световните банкери преплитат общества като злокачествено заболяване, манипулирайки световни лидери, дестабилизирайки цели нации от хора и подкрепящи философии, които насърчават централизираната власт (включително международната власт), която ще укрепи света банкови договорености.

Америка е друга работа. Първо, ние сме изолирани от два океана и сме развили стабилно и продуктивно общество далеч от ужасите на Европа. Нямахме римокатолически опит, който да отхвърлим. Ние отхвърлихме атеизма - ние сме богобоязлива и уважаваща Бога нация.

Федералната конституция, както и конституцията на всяка държава, създадоха рамка за подредена свобода – уникалното и незаменимо върховенство на закона в Америка. Децентрализиращата власт - федерализмът - е една от философските котви на тази рамка.

Но ние сме наградата за тази група от началото на нашата република. Създаването на централни банки във всяка страна, която картелът може да контролира, беше част от схемата. Вашингтон неохотно подкрепи Първата банка на Съединените щати на Александър Хамилтън. Финансирането на тази банка идва почти изцяло от частни инвеститори, като едно от най-значимите е Bank of England.

 

Когато хартата на Първата банка на Съединените щати не беше подновена на фона на голяма обществена опозиция през 1811 г., това беше още една точка на спор между британците и американците, водеща до войната от 1812 г., дотолкова, че Bank of England имаше водеща роля при вземането на решение за война.

Ако Английската централна банка не искаше войната, тя вероятно нямаше да се случи. (Други причини бяха свързани с Наполеоновите войни . Англия беше загрижена, че САЩ помагат на Наполеон.

Британците впечатляваха американските моряци в британския флот, страхуваха се от американската подкрепа за Франция, наложиха ограничения върху търговията и все още имаше последици от британската атака от 1807 г. върху USS Chesapeake.)

След сключването на мира е нает Втора банка на Съединените щати, но яростно се противопостави от президента Андрю Джаксън, когато уставът й излезе за подновяване през 1832 г. Възгледът на Джаксън за европейските банкери беше „Вие сте бърлога на усойници и крадци“. Той е бил нападнат от убиец от упор, чиито пистолети са дали неправилна стрелба. Не знаем дали двете събития са свързани.

Линкълн, Гарфийлд и Кенеди също се противопоставиха на този рак. Както президентът Гарфийлд каза: „Който контролира парите на една нация, контролира тази нация“.

Америка се предаде на натиска за централна банка през 1913 г. с помощта на бащата на Джеймс Уорбърг, Пол. Удроу Уилсън подписа Закона за Федералния резерв, следвайки модела на Европа, но по някакъв начин смятан за приятен за американския народ.

По този начин ние сме в постоянна война от 1917 г. и позволихме нашето богатство да бъде прехвърлено другаде. За сто години сме преминали от дълг от 3 милиарда долара до 30 трилиона долара.

Децентрализираната власт - федерализмът - отстъпи място на по-лесно подкупната федерална власт.

Това е днешната реалност - мисията на тези, които се противопоставят на нашата Конституционна република, сега е как да накарат американския народ да се съгласи със загубата на своята конституционна система и да приеме вечно дългово робство и контрол чрез Организацията на обединените нации.

„Наднационалният суверенитет на интелектуален елит и световни банкери“, както ни казва Дейвид Рокфелер; „чрез завоевание или съгласие“ добавя Джеймс Варбург.

Ами ако американците просто кажат „не“. Америка няма нужда да предава своето богатство, потенциалното си богатство, нашата конституционна система или нашата национална държава. Ние не сме Европа. Не искаме да се отървем от основите на моралните си корени и да свършим като бездушни атеисти, затворени в нихилизъм и удавени в зависимост. Джордж Вашингтон ни предупреди за това; така и Дуайт Айзенхауер и много други.

Ние, хората, спешно трябва да изискаме цялостен план от нашите държавни служители, за да възстановим просперитета на нашата нация, да стабилизираме и намалим националния си дълг и да установим достатъчно силна военна защита, за да ни спечели време, за да подредим националната си финансова къща .

Един важен компонент на тази защита е възстановяването и укрепването на силното морално ядро ​​в американския народ и насърчаването на автентично образование по история, гражданско право, философия и икономика.

Чрез молитва, дисциплина, твърдост и образование нашата република ще бъде спасена - с Божията благодат. Ако са необходими две поколения или още сто години, за да го постигне, така да бъде.

Ако се възстановим, нека се надяваме, че ние, хората, суверенът на Америка, никога повече няма да позволим на нашата система или страната ни да отидат в тази бърлога на усойници и крадци.

От ME Boyd, AmericanThinker.com

ME Boyd е автор на „ Златни ябълки – гласове от миналото, които ни говорят сега “.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 40034647
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31043
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930