Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2021 11:39 - Джон Рапопорт за корона вируса -2
Автор: goro6 Категория: Други   
Прочетен: 694 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                  Джон Рапопорт за корона вируса.

Вторият жизненоважен експеримент се отнася до откриването на нов вирус - в случая COVID-19.

На първо място, няма лабораторна процедура, която да може да се изкачи вътре в човешкото тяло в реално време и да регистрира активното репликиране на милиони вируси. Най-близкото, до което можете да стигнете, включва използването на електронна микроскопия.

Подозирайки съществуването на нов причиняващ болестта вирус, изследователите трябва да съставят най-малкото няколкостотин души, които изглежда имат новата болест. От тях трябва да се вземат проби от тъкан. Използвайки правилни етапи на центрофугиране на тези проби, образците на резултатите трябва да бъдат изследвани и фотографирани под електронния микроскоп.

Във всяка една от няколкостотинте снимки изследователите виждат ли много идентични частици на вирус, които никога досега не са виждали; и виждат ли изследователите, че тези много частици са еднакви от снимка до снимка?

Ако е така и ако повече от една група изследователи независимо провеждат тази процедура върху тъканните проби на пациентите постигат същия резултат ... тогава с голямо приближение можете да кажете, че сте открили нов вирус, причиняващ заболяване.

Други изследователи с други пациенти трябва да се опитат да повторят горните открития.

Този жизненоважен експеримент никога не е правен в случай на COVID-19. Нямат и намерение да го правят. Следователно изследователите не могат да твърдят, че са открили нов причиняващ болестта вирус.

При липсата на двата жизненоважни експеримента, които описах, всичко, което ви остава, относно една единствена пандемия „COVID-19“ и една нова причина, са: анекдот, слух, клюки, предположения, спекулации и др. лоша наука и лъжи.

Плюс ужасните щети от всички последици от блокирането, основани на тези лъжи.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goro6
Категория: Политика
Прочетен: 18884
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 45
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930