Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2021 17:07 - Израел и неговите граждани ще срещнат ужасяващ край през следващите 2 или 3 години.
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 915 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.05.2021 17:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image

Израел и неговите граждани ще срещнат ужасяващ край през следващите 2 или 3 години.

25 април 2021 г.

5 милиона израелци или 55% от населението са ваксинирани.    Сега Израел е най-големият ад на земята по точно две причини:   JI е читател, който претендира за видение. Надяваме се да е сбъркал.
от JI (henrymakow.com)

1) С около 53% от израелското население, ваксинирано с 2 изстрела от иРНК ваксини, и с израелски деца (10 до 15-годишна група), които също трябва да бъдат ваксинирани през следващите 3 до 4 месеца, трябва да видим милиони смъртни случаи в Eretz Yisroel (Земя на Израел) през следващите 9 до 14 месеца или около това, тъй като убийствената ваксина С19 проявява своите смъртоносни ефекти на автоимунно и кръвосъсирване, в резултат на което израелците умират 24 x 7 навсякъде - у дома, по пътищата, в болниците, в молове, в училища, на плажовете, в барове и офиси. 
Явлението проливане на вируси / ваксинации, в допълнение, ще разпространи сериозни болести върху хората без инваксия, които са в контакт с тези, които са ваксинирани. Изхвърлянето на вредни патогени и токсини се случва чрез издишван дъх, изпотяване, физическо докосване, кашлица, говорене, телесни отпадъци и други подобни.

2) От духовна гледна точка ясно се вижда чрез мистичната визия, че силите на страданието и смъртта се събират непрекъснато като удебеляващ се лист от вибрации, изсмукващи жизнената сила в аурата на Израел и Палестина. 
Това всеобхватно поле на черната енергия може да бъде възприето да виси из целия Израел, покривайки и прониквайки през всички хора и предмети. 
Израел и неговите граждани ще срещнат ужасяващ край през следващите 2 или 3 години. Не мога да погледна нито едно скорошно видео или наскоро набрана страница, идваща от Израел, защото жизнената сила, смучеща черните вибрации, е толкова обезпокоителна и вредна. Отписах се от почти всички израелски YT иврит / английски канали и печатни медии и спрях да общувам с израелски роднини / приятели, тъй като енергийният обмен с тях вреди и след това ми отнема поне 45 минути, за да детоксикирам тялото, дрехите, килимите си , спално бельо, мебели и стени в апартамента ми от покритието на черна енергия, идващо от тези израелски контакти. 
HaShem иска да унищожи Израел и почти целия му народ и използва злите духовни същества като Ваал, Молех и Бафомет, между другото, и техните човешки шилове на земята, за да изпълни геноцидната работа. 

С падането на Израел и унищожаването на почти цялото му около 9 милиона население чрез восък и съпътстваща регионална война по сценарий на глобализма, останалата част от света също навлиза във фаза на масово обезлюдяване. 
Бъди подготвен. Духовният Израел трябва да възникне от пепелта с останки от еврейство от цял ​​свят след апокалипсиса. ----   Сега разбирам защо главният говорител на Globalist, д-р Хенри Кисинджър, отбеляза пред New York Post през 2012 г., че „няма да има Израел след 10 години ..“ (т.е. до 2022 г.).

Правилно.

Восъкът C19 ще унищожи Израел в рамките на година или две до края на 2022 г. или след това.
Не е изненадано, че израелското правителство (очевидно работещо по заповеди на глобалистите) е премахнало блокирането и е премахнало маските на открито, така че тези ваксинирани да станат "супер разпространители" на нови инфекции, които тяхната колабираща имунна система няма да може да неутрализира, което води до тяхното собствена смърт и унищожаване на тези, които хващат инфекциите от тях. Добавете към това неблагоприятните ефекти от проливането на вируси / ваксини и в Израел се разгръща мамутско шоу на ужасите.
И мистичната визия, и науката стигат до едно и също заключение относно съдбата на Израел през следващите дни ...

Известният микробиолог д-р Сухарит Бхакди каза пред журналиста Алекс Нюман, че ваксинацията срещу С19 е превърнала Израел в „ад на земята“. Той е прав.
Както се очакваше от националистически вестник, Харец публикува противоположна статия на шокиращата прогноза на д-р Кисинджър за изчезването на Израел за 10 години (т.е. до 2022 г.), а д-р Кисинджър беше принуден да се откаже, казвайки, че е бил цитиран погрешно след огромния протест от забъркани колеги евреи, които не Не разбирам етиката, Тората или мистиката, но арогантно твърдя, че евреите са съкровище на Бог, без да отговарят на изключително високите морални, интелектуални и духовни стандарти, очаквани от нас от ХаШем.

Д-р Хенри Кисинджър направи още точни наблюдения, казвайки, че евреите са били преследвани през вековете, защото много, ако не и повечето евреи се държат неправилно .. правейки нещо нередно, за да разрошат перата на езичниците.
Погроми, принудително обръщане, експулсиране, Холокост и сега ваксинация, водеща до геноцид.

Е, на нас, евреите, е дадено дълго въже, за да се обесим и сега след 2000 години от разрушаването на 2-ри храм и разпръскването на левантинските евреи с "врат с шия" на други места, времето на друг Бог създаде масово унищожение на евреите ( и разбира се и не-евреи) пристигна.
„Има ли някакво зло на място и аз не съм го направил“, каза HaShem на пророк Амос в Amos 3.6 в Tanakh или Hebrew Bible.
Това твърдение излага накратко строгия смисъл на монотеизма, на който се основава юдаизмът.

Единият създава всичко и отговаря за всичко. Без Неговото съгласие нищо не може да се случи. Причинният закон, който Той излага, е неприкосновен. В юдаизма дори Сатана е послушен служител на Б-г, а не съперник, който се бори с Б-г и Неговите ангели.

Gd е създателят и контролиращ всичко добро, зло и трансцендент, докато истинската Му вродена природа е неизразима.
Нищо чудно, че Хабад Любавичър Ребе Менахем Мендел Шнеерсън с благословена памет нито веднъж не стъпва в Израел, нито оправдава алия, защото чрез своята духовна визия той знае, че съвременната държава Израел е основана върху демонологията на илюминатите (благодарение на Алберт Пайк!) И би искал такива да бъдат унищожени, след което по време на очакваната месианска епоха би възникнал духовен Израел.

Chabad Lubavitcher Rebbe Menachem Mendel Schneerson имаше превъзходни мистични сили, следвайки стъпките на новаторски средновековни еврейски мъдреци като цадик Баал Шем Тов и собствения му тъст, предишния Lubavitcher Rebbe.
Бъдете подготвени - ужасът се разгръща и резултатите трябва скоро да се видят.
Освен восъка, други методи за масово унищожение, подредени от глобалистите за човечеството, са световна война, киберпандемия, модификация на времето, тектонични оръжия, глад, жива зародишна / химическа война и други.



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39737405
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031