Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2018 18:29 - Наем на мотоциклети и скутери в Барселона
Автор: berlinrider Категория: Туризъм   
Прочетен: 451 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.01.2018 21:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Открийте град Барселона на две колела със скутер или наем на мотоциклет с BikesBooking.com на ненадминати цени и открийте невероятните ъгли!

 Барселона е един от онези испански градове, където ще откриете вълнуващи туристически маршрути, идеални за пътуване със скутер. Най-известният маршрут "Гауди" е маршрут, който ще ви отведе през такива известни места като парк Гюел (където ще откриете прекрасна панорамна гледка към града), базиликата La Sagrada Familia, Casa Batllу и Casa Milб. като най-добрите произведения на архитекта Антонио Гауди и обявени за паметник на човечеството от ЮНЕСКО. Наемането на скутер или мотоциклет е най-добрият избор за тези туристически обекти в Барселона.    

Наемането на скутер в Барселона ще ви позволи да се движите бързо и лесно в града, като избягвате задръствания и пестите пари, които ще харчите за таксита и паркинг. Открийте Готическия квартал, Ел Борн и Лас Рамблас, емблематичните сайтове на известния филм "Вики, Кристина и Барселона" на Уди Алън бяха застреляни без да се мисли за графици и тълпи в обществения транспорт.    

Освен това екипът ни BikesBooking.com винаги е готов да ви помогне с всичко, от което се нуждаете, като Ви съветва максимално да се наслаждавате на ваканцията си.  

 Проучването на Барселона със скутер или мотоциклет е много лесно, с BikesBooking.com можете да направите резервацията си онлайн, с безплатна анулация и при най-добра цена. Освен това разполагаме с някои допълнителни екстри (топ калъф, допълнителна каска, прекомерно намаление от 0 евро франчайзинг, доставка на скутери и услуги за разтоварване и т.н.), за да направи пътуванията по-сигурни, забавни и удобни.  

 Много е лесно: изберете датите, изберете скутера или мотоциклета, екстрите, които искате и се забавлявайте с вашия скутер.  

Искате ли да наемете скутер? 
 
Посетете уебсайта им: [url=https://bikesbooking.com/en/rent-a-scooter-in-Barcelona/]https://bikesbooking.com/en/rent-a-scooter-in-Barcelona/[/url]



image



Гласувай:
0


Вълнообразно



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: berlinrider
Категория: Туризъм
Прочетен: 4636
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031