Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2020 13:01 - И в Америка е пълно с тъп народ.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 652 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.06.2020 14:47


 Всички знаят, как започна всичко. Някакъв бял задник, полицай, уби по време на арест, черен американец. Докато го убиваше, друг, жълт задник, също полицай, пазеше белия задник, да убие черния. Никой от тях не се трогна от виковете на издъхващия черен, че не може да диша. Много им пука на тях, че той не можел да диша. НАЛИ ТЕ МОГАТ ДА ДИША. Което потвърждава народната приказка: "На чужд гръб и сто тояги са малко".
https://www.youtube.com/watch?v=VDd5GlrgvsE
https://www.youtube.com/watch?v=cmCyu_DaMYw
https://www.youtube.com/watch?v=Ve8S0rGd9-c





След като клипчето от задържането стана достояние в нета, започнаха масовите безредици в САЩ. Президентът, както винаги, се държа неадекватно и затова протестите ескалираха. Американските власти са свикнали да решават всичко със сила. Ако някоя държава им се противопоставя, те си имат хиени, които да отидат и да свършат работа, за да защитят американските интереси. Но тук става дума за протести на американския народ. КАК ДА ИЗПРАТИШ САМОЛЕТОНОСАЧИТЕ СРЕЩУ СВОЯ НАРОД? НЕ СТАВА.


Явно Америка има нужда от допълнение на много от процедурите си. Спомням си, когато Саакашвили правеше реформата в полицията в Грузия, как след това се хвалеше, че няма нито един смъртен случай при задържане и при поставяне под арест на задържан в Грузия, след завършване на реформата. Изглежда е време, американската полиция да се реформира по почина на грузинската. Грузинската пък беше реформирана по почина на американската. Там няма класическото разделение, което има при нас - Охранителна полиция, Транспортна полиция, Пътна полиция. Там са патрули. Те са упълномощени да решават всичко.

Явно регламентите на американските ченгета позволяват такова недопустимо насилие при задържане. Гледах видео за това задържане, при което не видях от страна на черния американец някакво противопоставяне. Полицаите просто си измислят повод да приложат неправомерна сила. И това не са единични случаи. Ако някой гледа това задържане в нета, ще му направи впечатление, че по време на натиска на врата на убития, от страна на полицая, самият полицай си държеше ръката в джоба. Беше толкова самодоволен, че е "обезопасил" този черен мъжага, който впоследствие се установи, че е известен американски футболист. Но полицаят излезе по-голям мъжага от него и го уби. Това са фактите. Фактите, за американската ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТ, демонстрирана от тъпото самодоволно, надуто ченге.

Американските полицаи много мразят някой да им се противопоставя. Затова постоянно ломотят едно и също: НЕ СЕ СЪПРОТИВЛЯВАЙ И НЕ СЕ НАМЕСВАЙ. Те мразят съпротивата дори тогава, когато задържаните се борят за живота си. Какво показват фактите? Че е било по-добре чернокожият да се опита да избяга. Поне е имал някакъв шанс да остане жив. А той се е доверил на американски бял задник - полицай. И е загубил. Живота си.


И сега. Започват да разграбват магазини. ЗАЩО? КАКВО СА ВИНОВНИ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МАГАЗИНИ, ЧЕ ТЪЛПАТА ТАКА ГИ НАКАЗВА? ЗАЩО НЕ НАПАДНАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ИНСТИТУЦИИ? ЗАЩО НЕ НАПАДНАТ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ УЧАСТЪЦИ, БЕЛИЯТ ДОМ?

Затова казвам, че и там народът е тъп. Гледа да измуфти, тоест да е на далавера от събитията. ЗАЩО ДА НЕ ОТКРАДНЕ, В ЗНАК НА ПРОТЕСТ. ГЛЕДАМ ЕДИН ЧЕРЕН, БЕШЕ ЗАДИГНАЛ ТРИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КИТАРИ. ЗА КАКВО МУ СА, КАТО НЕ МОЖЕ ДА СВИРИ? НИЩО, ЩЕ СЕ НАУЧИ. ВАЖНОТО Е ДА ГЕПИ НЕЩО ЧУЖДО.

Мисля си, защо собствениците на магазините не посрещнат мародерите с пушки пред вратите. Да застрелят един, двама, та останалите да се научат, че виновниците за станалото не са собствениците на магазини.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3195007
Постинги: 6870
Коментари: 4295
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031