Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2018 10:26 - МАЯ МАНОЛОВА И СЛАВИ ТРИФОНОВ-„АЛТЕРНАТИВАТА”, КОЯТО „СТАТУКВОТО” НИ ПРОБУТВА!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 3892 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 23.10.2018 10:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
МАЯ МАНОЛОВА И СЛАВИ ТРИФОНОВ-„АЛТЕРНАТИВАТА”, КОЯТО „СТАТУКВОТО” НИ ПРОБУТВА!

    За нея помним, че беше професионален депутат от „БСП” и острие на старата партия- в 3- 4 Народни събрания. Съпруга е на военен министър от „БСП”и при това, работеше в най- важните комисии, където направи ужасните закони в услугата на Олигархията- деформира се- „пазара” и  демокрацията ни: закона за „ЧСИ”, закона за Енергетиката(Топлофикациите), Избирателния кодекс (фалшификация на изборния процес) и т.н.  Тя е любимото дете на „Статуквото” и то си я отгледа, тихичко, за да ни я представи, в удобен момент, като своя подставена „алтернатива”. Твърде близка е с Георги Гергов(47 млн.са му дадени за нейн проект във Властта! с "Дупката на Гергов" във Варна),с опозицията на„БСП”, което значи с Георги Първанов, Румен Петков, цялата паяжина от червени Олигарси и на "Белнейските" ужаси от „Прехода”. Избраха я за "Омбудсман" с гласовете на Раданките, ДПС и ГЕРБ- да не се забваря!

 Слави Трифонов е трубадур на чалгата и на„нарко- илюзиите”на мутренските групировки, той е „алтернативата в сиво” в България(и новите залъгалки за „златната Живковска младеж”..). Отгледала го е червената номенклатура, прикриван,син на надзирател от Лагера„Слънчев бряг” в Ловеч, но отдавна е забранено, да се говори по медиите- за неговия червен произход или за „катарзиса” на комунистическата номенклатура(като брат- близнак е на- Цецо Цветанов). По екраните на най - гледаната телевизия, той върви с „Шоуто на простащината”, повече от 20 години, през които, облъчва българите, всеки 5 дни, всяка седмица,в най-рейтинговото време, получавайки за това,  между 120-150,000лева на седмица.Покрай Шоуто и поръчковите закачки се уреждат и с разни сделки-„за гарнитура”,спомнете си„случая с парцел на Кръста/до хотел „Маринела”, в София и с отказа на Бойко Яшаров(Борисов), за около 30- 40 млн. лева, който му беше отказан”. Около него- смърди на наркотици, проституция и трафик(а вероятно и на нещо, по-ужасно,ако се съди, по здравните му проблеми).     

   Той е мулти- милионер, патерица и„криво огледало на Статуквото”, а не- негова конкуренция или антагонист. Не може да мине за такъв, подобно на неговата партньорка и ортачка- Мая Манолова, но ги активират, като последен шанс на „Кукловодите” да увеличат- дълголетието си- от последните 30 години, което е и причината за целия наш, нещастен „Преход”.

Протестите от 2018 г. трябва да„излъчзт”-„алтернативата за България” и „Статуквото”, вече се е настроило за„ретро-двойката”Мая и Слави.Георги Гергов стяга„конструкцията”,Николай  Цонев прави структури и кадровата банка,плаща се„ПР”-а и Протестите(както се направи,със „Слънчев  ден” АД, през 2000 г. и тогава с парите на „СДС”-се купи,избора за президент- на Агент„Гоце”).

Време е за „инженерство”и проектите за Спасение,ще ни„дебнат отвсякъде”- през този есенно- зимен сезон. „Шоуто на Мая и Слави” започна, но то не бива да остане-самотно, а ще му трябва и друг- „близнак” или спаринг- партньор. Целта е отново същата, като от 1989г.- „..червената номенклатура да преходи в Олигархия”, а не й се получи и е много уродлива- ако се съди, поне  по Яшарите(Живкови), Цеко, Гриша, Домуса или Пеевски. Мая Манолова и Слави Трифонов за част от ваятелите на техните медийни образи и сега ще трябва да довършат, като си„приберат и  вересиите”.Майките на децата с увреждания, са за пореден път употребени, а Баце ще плати и тази сметка с „нашите пари” и с грабежа, който ще продължи в държавата. А Валерий Балевски (Симеонов)е компенсиран за оставката си и е поредния бушон за отпушване на напрежението, като ще гръмне, за да предпази самото- „Статукво”. Бареков и Волен също захлебиха за да подменят„консервативното”, а безплодните- Раданки, Лозанки и Бойкикиевки на „Кременчуга” Иван Костов са задръстили „либералното”.

Истинската „Алтернатива за България” предстои и тя ще възникне стихийно,а не с израждане от Свинаря Гергов или на другите пълномощници в Олигархията. „България на Клъстерите”е нова, качествено нова икономическа платформа за страната(както и малките „модулни” технологии), като предстоят-неминуемо и независимо от„щенията или хатъра”на Олигархията и българското „Статукво”.

Николай Гацев , „Добродетелната дружина”, осн. 1853 г.-   „Яшари-ланд”,     София, 23.10.2018 г.



Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. apostapostoloff - И Мая Манолова, и Слави Трифонов, и
23.10.2018 11:45
Никорай Гацев са от един дол дренки и те власт никога няма да видят. И слава Богу!
цитирай
2. nikolaigatzev - Николай Гацев- какво общо има с Манолова и Трифонов.. нв мога да Ви разбера- другарю от ГЕРБ-БСП?
24.10.2018 07:15
И НЕ СЕ ПОЗОВАВАЙТЕ- НА БОГА- ВИЕ СТЕ "НЕО-КОМУНИСТ", ТАКА, ЧЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ- ЗАСЛУЖЕНОТО!
apostapostoloff написа:
Никорай Гацев са от един дол дренки и те власт никога няма да видят. И слава Богу!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758939
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031