Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2012 20:20 - Хомосексуализъм, Биологически тероризъм и Химически трасета (Chemtrails)
Автор: aliya Категория: Други   
Прочетен: 8235 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 18.05.2014 12:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image Темата за биологичния тероризъм става все по-актуална сред световната общественост след направените напоследък потресаващи разкрития от разсекретени държавни документи в САЩ, Англия и други страни. От тези официални архивни документи става ясно как десетилетия наред нищо неподозиращи граждани в редица райони на планетата, включително САЩ и Англия, са били използвани за опити с биологични агенти – вируси и бактерии, под претекста на разработки и експериментиране за националната сигурност!

Но истината се оказва дори още по-зловеща!

Ще си позволя да Ви припомня нещо твърде неприятно - всички си спомняме преди време, когато ужасна снимка за изтезанията на затворниците от американския затвор Гуантанамо обиколи света. На снимката бяха изобразени купчина от затворници с качулки на главите, голи и гей съвокупляващи се. За всеки нормален човек е ясно, че такава гей купчина от пълзящи твари може да се постигне само с прилагането на специални химикали върху мъжете затворници!

Открай време се изнасят данни за грозни опити с тайни химически оръжия върху живи хора затворници.

Оказа се, че още от 90те години на 20 век американското правителство разработва химически оръжия срещу човечеството! Например:
- гей химически бомби, които правят мъжете привлекателни едни за други и по този начин намаляват репродуктивната способност на хората! (
http://novinar.bg/news/sasht-razrabotvali-gej-bomba_NDA3MTs1Ng==.html)

Явно гей парадите не са им достатъчни, защото в САЩ, където самолетите пръскат с химически аерозоли от 90те години на миналия век, гейството се е разрастнало неимоверно! И за слепите вече е ясно какви огромни пари се наливат за реклама и пропагандиране на гейството, за изкуственото му насаждане между хората - то не бяха скъпоплатени гей паради с участие на мастити посланици, то не бяха скъпоплатени холивудски продукции за "модерното" гей семейство, то не беше лейди Гага § сие, дори на детските комикси посегнаха, дори на хорското чувство за свян посегнаха в напъните си да създадат лъстивост към интимните мъжки части.

Като например това: (http://www.vesti.bg/...=40&oid=5214311
Известният виенски музей "Леополд" (
leopoldmuseum.org) ще покрие интимните части на три голи тела на футболисти върху големи плакати, разлепени из австрийската столица.

Плакатите за изложбата "Голи мъже от 1800 г. до наши дни" предизвикаха вълна от възмущение, предаде Ройтерс. "Имаме много, много оплаквания" - каза говорителят на "Леополд" Клаус Покорни
.)

А щом хората са толкова упорито човечни и смеят да се оплакват от насаждането на гей култура, защо да не ги напръскат и с малко гей „есенция“ от въздуха... за по-сигурно!

Официалните власти в Швеция признаха за наличието на химически следи от самолетни пръскания в небето (chemtrails).
Ръководителката на шведската Зелена партия официално обяви, че тези химически следи съдържат токсична смес от химикали, вируси и тежки метали и се извършват със съдействието на шведското правителство по програма на ЦРУ и Нац. Агенция на Сигурността на САЩ.
Официалното обяснение е за "охлаждане на Земята" от глобалното затопляне.
http://alamongordo.c...rails-are-real/

А истинското обяснение !????

Руски учени също вече алармират за химическо климатично оръжие на Пентагона. Отговори изискват и много международни учени и специалисти в областта на био- и нанотехнологиите. Цялата земя е осеяна от странни нано- и биочастици - например изсушени червени кръвни телца, които са намерени дори върху високите планински върхове в Мексико.
Какво ще правят червени кръвни телца там, и то лабораторно обработени!? - с право учените си задават този въпрос. Тъй като това говори, че само от въздуха могат да бъдат пръскани такива не съществуващи в природата микроелементи.
И защо тези нано- и биочастици, с които са пълни почвите, водите и въздуха ни са направени толкова изключително устойчиви на всякакъв вид горене, окисляване и друго третиране както никой друг жив организъм в света!?
И след като толкова много хора се интересуват в целия свят от тези химически следи в небето, вместо да се потулва проблема, у нас може да се даде научно обяснение и повече информация за програмите на САЩ за геоинжинерство и промяна на климата на Земята (така нареченото "охлаждане" на Земята с химически аерозоли!), както и за болестта Моргелон, за която все повече хора алармират като следствие от тези химически впръсквания в атмосферата

Много далече от човечността на човеците е болестта Моргелон - тя се наблюдава в САЩ и е свързана с ужасни кожни заболявания (защо ли ми се струва, че Ванга пак ще е права!?)
При болестта Моргелон болните се превръщат в един вид фабрики за синтетични влакна - в тялото им, под кожата и по нея се образуват синтетични изкуствени фибри, които плътно са срастнали с човешката тъкан и причиняват ужасни страдания и кожни уродливости.

Когато човек си играе с природата и вкарва в нейната вода, почва, въздух, растения химикални аерозоли с тежки метали, последиците са непредвидимо страшни!

Болните от Моргелон може също като мнозина от нас да са твърдели, че виждате ли, химическо геоинжинерство за "охлаждане на Земята" няма, въпреки, че е записано в споразумението от Киото и други споразаумения за глобалното затопляне.
Това, че някои отказват да видят човешката уродливост, изразена в производството на атомни, химични и плазмени оръжия, не значи, че няма да пострадат от нейните последствия!!!

Струва ми се, че специално за тези, които отказват да видят истината за химическите следи в небето, дори и да започнат да им мятат отгоре късове с олово, алумини и барий, че дори и лабораторни мишки пълни с био зарази да им мятат от небето, пак упорито ще отказват да видят истината! Именно на неразбралите, заспалите, неосъзналите си и не искащите да разберат, (защото я виж колко хубаво си спим), се крепи тази система на безсмислени войни, нежни революции и монополни издевателства!?

На тези, които предпочитат да не ги будят, им се струва фантасмагорично... Кой дебил би причинил това на човечеството, буквално "помитайки го" в бездната на собствената си лудост!?
Толкова фантасмагорично, уви, колкото Атомните бомби над Япония, или Заточаването на евреите в Израел с цената на много смърт и разрушения, или напалм и климатичното оръжие, използвано във Виетнам, или Сърбия...

Има една страна, чийто бюджетен дефицит в момента е 1милиард и 300 хиляди долара! И тази страна, за да продължи да създава дефицит в бюджета си, харчейки прекалено много за смъртоносно оръжие, трябва да намери начин да изсипе оръжието си върху заспалите - предлога за военни действия няма значение!
Всичко върши работа за целта - "глобално затопляне", "мюсюлмански тероризъм", "демокрацията"!!!
 

Властниците на тази страна официално твърдят, че пръскат с токсични вещества от самолети заради глобалното затопляне. Това е лукавство защото:

* Вещества като микрочастици алуминий, барий, стронций и други са силно токсични, а някои от тях са и радиоактивни!
* Пръска се предимно там, където медии и политици са под контрола на финансовата олигархия.
* Токсичните вещества предизвикват алцхаймер/малоумие, запушване на кръвоносните съдове, белодробни заболявания, рак и ред други много сериозни болести!
* Пръскането с тези вещества убива живата природа и остава да вирее само ГМО, устойчиво на алуминий. Такива ГМО има вече създадени. Убивайки горите и естествената природна среда, няма кой да абсорбира парниковите газове!
* Слоя метални микрочастици отразява двустранно лъчите. Доказано аерозолите повишават температурата на приземния слой.
* Заради металните прахове горските пожари стават с все по-колосални последици и много трудно се гасят!
* Кампанията по разпръскване се води от години, но ефекта е противопоказен. Не се наблюдава намаление на средните температури като цяло.
* По въздуха се разпръсват и огромен брой вируси, бактерии, гъбични спори и други ултрамодерни биологични агенти, които предизвикват навсякъде по света грипни и друг вид епидемии! После с рекламираните за целта ваксини, проблемите на пациента се увеличават, вместо да намаляват. По данни от Интернет, в тях има вещества, предизвикващи дори и безплодие!
* Разпръскването с десетилетия на безумно много милиони тонове в атмосферата на вещества, които се натрупват и не се разграждат води човечеството до неминуема гибел!
* Разпръскването на тези вещества доказано намалява валежите, задържайки влагата в горните слоеве на атмосферата.
* Пръскането по небето на огромно количество метален прах изисква и колосален разход на гориво. Което естествено подпомага глобалното затопляне.
* Огромните финансови разходи, ако се вложат в залесяване, енергийна ефективност и нови технологии биха довели до чудеса. Отделно, където се крият от хората високоефективни технологии, като управляемия термоядрен синтез например. Неговото прилагане би решило много проблеми на човечеството при по-малък разход за инвестиции и съответно много по-малък риск радиоактивно замърсяване (в сравнение със сегашните ядрени централи). (
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3349&s=852d4cd82d0b8d95d806fe74ce89b38a)

Завоалираните интереси никога не са имали интерес от едно осъзнало се будно човечество, наясно с техните манипулации. Ето защо завоалираните интереси имат нужда да разпалват войни, да поддържат огромен арсенал от все по-отровни и смъртоносни оръжия, с които да отслабват и редовно прочистват човечеството с цел по-лесното му управляване и манипулиране.
Чрез използването на тайни химически оръжия под благовиден предлог ( например охлаждане на Земята), завоалираните интереси целят да променят самия генофонд на човечеството с използването на химически отрови - бавен, но сигурен метод да се намали броя на човечеството, да се превърнат хората в дебили, податливи на управление.
Тези методи са къде по-рафинирани и от ядрените бомби и уличното замърсяване от колите.

Жената е вече ненужна за Новия световен ред, и не само ненужна, но и опасна. Защото жената може да ражда деца, а Новият световен ред не иска децата. Той иска санитарен минимум от полуроботи, полухора, които да може да управлява безпроблемно. И затова световното задкулисие развращава мъжете, като ги прави зависими от порно, компютри, дрога и садо-мазо гей връзки. Затова и световното шоу задкулисие плаща милиарди долари за Евровизии и шоуконцерти с привлекателни специално гримирани от цели отдели психолози травестити, които да прелъстят мъжете и да ги убедят, че един мъж може да бъде също толкова привлекателна жена, колкото дори една естествена жена не може. Всичко това, съчетано с химическа обработка на мъжките тела чрез храни, чрез химикали от въздуха и водата, чрез насаждане на политически закони за легализиране на мъжката лъстивост спрямо мъже, деца, животни, дори компютри / само и само не към жената! Защото жената е опасна за новия световен ред - жената е любов и нов живот, а любовта все още не са се научили как да я контролират. Могат само да я възпират чрез налагането на антилюбовта на садо/мазото и насилието.

Кой може да ни гарантира, че тези, които имат огромна финансова, политическа глобална власт над човечеството не ни използват за опитни мишлета - и нас, и децата ни!???

Преди да ми отговорите, ще Ви припомня една стара максима:
"Властта корумпира! Абсолютната власт корумпира абсолютно!"




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. анонимен - Подводни
18.10.2012 22:42
* Огромните финансови разходи, ако се вложат в залесяване, енергийна ефективност и нови технологии биха довели до чудеса."
На "елита" не са му необходими чудеса. Трябват им роби.
Има още не доизказани истини около химическите пръскания. Те трябва да направят климата на Земята по-топъл. Защо? Защото трябва да бъде подходящ за живот, но не на хората. Също така тези пръскания са вид щит който предпазва от нещо което е не желателно да се случи. Нещо от космически мащаб.
цитирай
2. aliya - Да, прав си! Много не разбираме от ...
19.10.2012 08:43
Да, прав си!
Много не разбираме от случващото се над главите ни.
Но едно е неоспоримо - откраднаха синьото ни небе и го замениха с отровни облаци, които ни товят всяка секунда. Не можем да се разходим в парка без да се върнем с възпалено гърло.
В САЩ в резултат на тези химически пръскания респираторните заболявания са увеличили причините за детската смъртност от 7 на 70%
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016230
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031